HUGO Punch
Barudstyr
- Punch
Ingredienser
- 20 cl Hvid rom
- 70 cl Prosecco
- 50 cl Hyldeblomstsirup
- 100 cl Danskvand
- 1 håndfuld Frisk mynte
- 24 stk Limebåde
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld punchglasset halvt op med i sterninger
- Hæld Hvid rom, prosecco, hyldeblomstsaft og danskvand i din punch
- Bland godt rundt med din punch ske
- Garnish: Frisk mynthe og lime
HUGO Punch, en sommer basker
Hugo Punch er en forfriskende og let sommerdrik, der kombinerer den sprudlende friskhed af Prosecco med den blomstrede sødme fra hyldeblomstsaft, syrligheden fra lime, og den aromatiske friskhed fra mynte. Oprindeligt stammer Hugo-cocktailen fra det nordlige Italien og har vundet popularitet som en elegant aperitif. Når man laver Hugo Punch i større mængder, tilføjer man typisk også danskvand for at give drikken en ekstra lethed og sprødhed.
Cocktailens nuancer
Se herunder de primære smagsnuancer der karakteriserer cocktailen.
- Sommer
- Friskhed
- Frugt
Andre cocktails
Opdag vores spændende udvalg af andre lækre cocktails!
Pisco Sour
Se her opskriften på Pisco Sour, en frisk og syrlig sydamerikans national cocktail som er fantastisk til de varme sommeraftener
Santa´s Sour
Santa’s Sour – en sød og festlig julecocktail, perfekt til julens hygge med et strejf af farver. Serveres med jule skum på toppen for ekstra stemning.
Paloma
Paloma er en forfriskende cocktail med rødder i Mexico og er kendt for sin perfekte balance mellem sødt, surt og salt.
Mobil barløsning
BareenBar er din pålidelige partner, når det drejer sig om mobile barløsninger.
Uanset om det er en fest, bryllup eller firmaarrangement, så kan vi anbefale BareenBar's mobile barløsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos dem på www.bareenbar.dk og gør din begivenhed mindeværdig.