
HUGO Punch
Barudstyr
- Punch
Ingredienser
- 20 cl Hvid rom
- 70 cl Prosecco
- 50 cl Hyldeblomstsirup
- 100 cl Danskvand
- 1 håndfuld Frisk mynte
- 24 stk Limebåde
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld punchglasset halvt op med i sterninger
- Hæld Hvid rom, prosecco, hyldeblomstsaft og danskvand i din punch
- Bland godt rundt med din punch ske
- Garnish: Frisk mynthe og lime
HUGO Punch, en sommer basker
Hugo Punch er en forfriskende og let sommerdrik, der kombinerer den sprudlende friskhed af Prosecco med den blomstrede sødme fra hyldeblomstsaft, syrligheden fra lime, og den aromatiske friskhed fra mynte. Oprindeligt stammer Hugo-cocktailen fra det nordlige Italien og har vundet popularitet som en elegant aperitif. Når man laver Hugo Punch i større mængder, tilføjer man typisk også danskvand for at give drikken en ekstra lethed og sprødhed.
Cocktailens nuancer
Se herunder de primære smagsnuancer der karakteriserer cocktailen.
- Sommer
- Friskhed
- Frugt
Andre cocktails
Opdag vores spændende udvalg af andre lækre cocktails!
Pisco Passion Sour
Se her opskriften på Pisco Sour, en frisk og syrlig sydamerikans national cocktail med en twist af passionfrugt
Coffee & Vanilla
En coffee and vanilla cocktail kombinerer to klassiske smagsnoter: den dybe, bitre smag fra kaffe og den runde, søde smag fra vanilje.
Naughty 40
Naughty 40 er en fræk og forfriskende cocktail, hvor passionsfrugt møder lakrids og vodka i en uimodståelig fusion. Serveres med en kant af groft lakridspulver.
Mobil barløsning
BareenBar er din pålidelige partner, når det drejer sig om mobile barløsninger.
Uanset om det er en fest, bryllup eller firmaarrangement, så kan vi anbefale BareenBar's mobile barløsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos dem på www.bareenbar.dk og gør din begivenhed mindeværdig.