Tom Collins
Barudstyr
- Barske
- Lowball glas
Ingredienser
- 4 cl Gin
- 2,5 cl Citronsaft
- 2 cl Sukkersirup
- Top med: Danskvand
- Pynt med: Citronskive
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Fyld glasset med isterninger.
- Hæld gin, citronsaft og sukkersirup i glasset4 cl Gin, 2,5 cl Citronsaft, 2 cl Sukkersirup, Isterninger
- Rør godt rundt med barskeen
- Top cocktailen med danskvand
- Garnish: Citronskive
“The Great Tom Collins Hoax”
Tom Collins’ historie begynder i 1800-tallets USA. Den første kendte opskrift på Tom Collins blev publiceret i Jerry Thomas’ “The Bartender’s Guide” fra 1876, men cocktailens navn har en endnu mere unik oprindelse. I 1874 spredte der sig en populær spøg i New York, kendt som “The Great Tom Collins Hoax.”
Spøgen gik ud på, at folk blev fortalt, at en mand ved navn Tom Collins talte dårligt om dem på en nærliggende bar. Forarget ville folk skynde sig til baren, kun for at opdage, at Tom Collins slet ikke eksisterede. Spøgen blev så udbredt, at bartenderne begyndte at servere en drink kaldet “Tom Collins” til de uheldige, der spurgte efter den mystiske mand.
Cocktailens nuancer
Se herunder de primære smagsnuancer der karakteriserer cocktailen.
- Frisk
- Syrlig
- Stærk
Andre cocktails
Opdag vores spændende udvalg af andre lækre cocktails!
Santa´s Sour
Santa’s Sour – en sød og festlig julecocktail, perfekt til julens hygge med et strejf af farver. Serveres med jule skum på toppen for ekstra stemning.
Paloma
Paloma er en forfriskende cocktail med rødder i Mexico og er kendt for sin perfekte balance mellem sødt, surt og salt.
After Summer Pear
Frisk og lækker drink, der fremhæver den naturlige sødme og saftighed af pære. Denne type cocktail er ideel til dem, der ønsker en frugtig og elegant drink
Mobil barløsning
BareenBar er din pålidelige partner, når det drejer sig om mobile barløsninger.
Uanset om det er en fest, bryllup eller firmaarrangement, så kan vi anbefale BareenBar's mobile barløsninger. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos dem på www.bareenbar.dk og gør din begivenhed mindeværdig.